מוקפץ תאילנדי - ממש ללקק את האצבעות
דף הבית  >>   >>  הרשם | התחבר

מוקפץ תאילנדי - ממש ללקק את האצבעות 

מאת    [ 27/11/2011 ]
מילים במאמר: 329   [ נצפה 36177 פעמים ]
articles.co.il


 
 

הרשם כעת לרשימת התפוצה!
קבל דיוור אוטומטי של מאמרים חדשים
בנושאי מתכונים ואוכל
דואר אלקטרוני:

מוקפץ תאילנדי 

מצרכים

2 גזר חתוך לרצועות
3 גמבות בצבעים ( אדום , ירוק ,צהוב )  חתוך לרצועות
1 קישוים חתוך לרצועות
1 בצל - קצוץ .
1/4 כרוב ( לא חובה ) חתוך לרצועות
פטריות ( לא חובה ) חתוך לקוביות
נבטים ( לא חובה )

2-3 חתיכות חזה עוף (שניצל )

1 כפית מלח שטוחה
1/2 כפית פלפל שחור
1 כף פפריקה אדומה מתוקה
1/2 כפית אגוז מוסקט - מומלץ.
1 וחצי כף דבש סילאן
5-6 כפות רוטב סויה ( זהירות מאוד מלוח )
1 כפית צילי - למי שאוהב חריף..
שמן זית

1/2 חבילה אטריות נודלס

 

אופן ההכנה

שלב 1.
נתחיל עם הנודלס :
לוקחים סיר עם מים עם וכפית מלח שטוחה מכניסים לתוך הסיר את הנודלס מרתיחים כ -5 דקות . עד שהאטריות מתרככות קצת .
שוטפים במים קרים ומניחים בצד .

 שלב 2.
לוקחים את החזה עוף חותכים לרצועות בנוניות .( בגודל חצי אצבע בערך ).
שופכים כ -1 כפות שמן זית לתוך הווק מחממים על אש גבוהה .
מכניסים לתוכה את הרצועות חזה עוף ומתבלים בפפריקה מתוקה .מקפיצים או לחילופין מערבבים עם כף עץ עד לשינוי צבע החזה עוף.
מוציאים את הרצועות לקערה .

שלב 3 .

שופכים לווק עוד 2 כפות שמן , מחממים על אש גבוהה ומוסיפים את  הבצל הקצוץ מקפיצים קלות עד להשחמת הבצל.
מוסיפים את הגזר הקצוץ מקפיצים מעט כ-2-3 דקות .
ומוסיפים את שאר הירקות בהדרגה את הנבטים מוסיפים אחרונים .
מקפיצים לעוד 7-10 דקות .


 

 

שלב 4

מוסיפים לתערובת הירקות שבשלב 3 את התבלינים: 1/2 כפית פלפל שחור, 1/2 כפית אגוז מוסקט , 1 וחצי כף דבש סילאן , 5-6 כפות רוטב סויה ו1 כפית צילי.
לערבב את הירקות עם התבלינים ולכבות את האש .

  • הכמויות של התבלינים ניתנות לשינוי על פי הטעם.

 

אופן הגשה

לוקחים צלחת הגשה רצוי לבנה וגדולה .
מניחים את הנוגלס במרכז משטחים מעט .מעל שופכים כ-2/3 מכמות הירקות עם הרוטב .
מעל מניחים את רצועות החזה עוף ומעל את שאר הירקות .

בהצלחה!!!.

 

בתאבון!!!

 

זמן הכנות:זמן בישול:סה"כ זמן הכנה:


הדרך שלך להצלחה ^

מקור המאמר: Articles.co.il/צחי בליסיה


אהבת את המאמר? שתף בבקשה!

תגיות של המאמר:

תגובות למאמר:

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי APA:
    בליסיה, צחי. (27/11/2011).  מוקפץ תאילנדי - ממש ללקק את האצבעות. [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים.
    נדלה בתאריך:28/08/14 מ:http://www.articles.co.il/article.php?id=129021

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי MLA:
    בליסיה, צחי. "מוקפץ תאילנדי - ממש ללקק את האצבעות" . [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים. 27/11/2011
    נדלה בתאריך:28/08/14 מ:http://www.articles.co.il/article.php?id=129021




  • מאמרים

    ©2014
    כל הזכויות שמורות

    מורנו'ס - שיווק באינטרנט

    אודותינו
    שאלות נפוצות
    יצירת קשר
    יתרונות לכותבי מאמרים
    מדיניות פרטיות
    רשימת כותבים
    כותבים מומחים
    עלינו בעיתונות
    מאמרים חדשים
    פרסם אצלנו
    לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
    כניסה למערכת
    יתרונות לכותבי מאמרים
    תנאי השירות
    הנחיות עריכה
    לבעלי אתרים:



    מדיה חברתית:
    חלון מאמרים לאתרך
    תנאי שימוש במאמרים
    ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS
    כתיבת מאמרים

    מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב