אנשים אהובים,
מזה זמן מה שקיימת ברבים מאיתנו תחושה כי הקירות רוטטים ומתחילים לסגור עלינו, וזוהי תחושה הנובעת מכך שהגבולות שהצבנו מתוך פחד רוטטים לפני קריסתם ומפנים מקום למציאות רחבה יותר.
זמנים של שינוי והשתנות מרחפים דרכם אלינו בתקופה זו וקריאת הלב מבשרת על התקרבות בינינו ועל תפילותינו המתחדשות להביא שלום ואהבה על פני הכוכב עליו אנו חיים.
אנרגיה רבה מתפנה כעת כאשר אנו מפסיקים לתחזק את אותם מבנים חברתיים ונפשיים, שתוחזקו עד כה על חשבון אנרגיית החיים וההתלהבות שבנו.
וכשאנרגיה זו מתפנה, היא מבקשת למצוא דרכה החוצה מאיתנו אל התגשמותה ופריחתה בעולם,
אך מכיוון שהערוצים אל ההתגשמות עדיין חסומים בנו, מבקעת היא את דלתות ההתנגדות בצורה ספיראלית מסחררת בדרכה אל העולם.
אך אל דאגה, מכיוון שהאפקט המזעזע שנוצר בתהליך זה הינו זמני, עד שישוחררו נתיבי ההגשמה בתוכנו ונוכל להפוך להיות ערוץ נתינה טהור אל העולם, נהפוך להיות מתדרים את רוחנו ואת אהבתנו אל העולם הפיזי, וממנו דרך חושינו, חזרה אל תוך נשמתנו.
שנה זו הינה שנת ההתהפכות, ומתוך כך נוכל להבין כי מהפכה מתחוללת עתה בכיוון התרחשות הבריאה. תהליך ההתהפכות ימשיך לנוע בקצב הולך וגובר עד להתפכחות, עד לפקיחת עינינו הפנימיות.
מה שעלינו להבין הוא, שתהליך זה כבר נמצא בעיצומו ואין דבר שביכולתנו לעשות כדי להאט, לעצור או להאיץ אותו.
זהו תהליך חובק יקום שמתרחש כבר אין ספור עידנים, ואכן אנו – נשמות האדם המתגעגעות, שהכרענו מהפך זה, מתוך רצוננו, תפילתנו ופעולותינו על פני כוכב הארץ.
ועל אף שלעיתים נראה תהליך ההתהפכות כאוטי ולא יציב, נדע בליבנו כי הינו חלק בלתי נפרד מהשמש הזורחת בבוקר ומהגשם שמגיע בחורף.
ועם זאת, תהליך זה זקוק למוכנותנו להשתנות ולצייר את העולם החדש בו נרצה לחיות, באהבה ובקבלה הדדית בינינו ועם כל עולם הטבע.
היה יותר קרוב לאמת לראות את כוכב הארץ כגרעין של היקום האין סופי, רק שבשונה מגרעין שדורש תהליך בכדי שיהפוך להיות עץ, מתקיימים כאן יחד גם הגרעין, גם העץ כולו וגם התהליך המתמשך, שמסתיים באותה נקודה ממנה הוא מתחיל.
יכול להיות שיהיה זה קשה לשכל לתפוס את זה כעת, אז נשתדל להיפתח לרעיון שמימד הזמן כפי שחווים אותו בני האדם, הינו רק להבנה שכלית ואינו קיים בשפת היקום.
היקום מכיר את האמת הנצחית של האהבה שמתקיימת תמיד עכשיו!
זאת היא רק מודעותינו (של הישויות המודעות) שמשייטת על פני התהליך כולו וחווה את ההשתנות מתוך התבוננות על שינוי צורה.
כמו ההבדל בין אדם שעומד על שפת הכביש ורואה את האוטובוס החולף שהולך וקטן ומשנה צורתו תוך כדי שהוא מתרחק, לבין האדם שיושב בתוך האוטובוס ורואה את גודל וצורת האוטובוס שווים כל העת.
וכאן מוזכר לכל הנזכרים, את תפקידנו החשוב בשרשרת ההתהוות וההתהפכות אותו אנו כבר מתחילים לחוות.
חלקנו נזכרים ומתחילים לתפוס את מה שקורה ברמה העמוקה שלו, מכיוון שכבר ראינו זאת קורה בדמיוננו מזה שנים רבות.
לעיתים נחווה את ההתרחשות בעולמנו כמה שמכונה "דה זה' וו" (הערכת העורך: מצרפתית: Déjà-vu, בתרגום לעברית: 'כבר נראה' - תופעה שבה אדם מרגיש כאילו התנסה כבר בעבר במצב המתקיים בהווה. הדז'ה וו היא חוויה רגעית ובלתי צפויה) ויהיה זה עבורנו סימן מרגש על התעוררותנו, מכיוון שברמה העמוקה ביותר של הקיום, אנו הננו היוצרים המלאים של כל מה שקורה בעולמנו.
הזמנים הם זמנים של שינוי בקצב הולך וגובר וטרנספורמציה אל השלב הבא.
מערכות חברתיות שבנויות על פחד ושליטה יקרסו זו אחר זו, מכיוון שהאנרגיה שנתנו להן עד היום כבר לא תהיה שם.
מערכות יחסים אישיות שבנויות על הצמדות וריכוז עצמי יצטרכו לעבור טרנספורמציה או שיתפרקו.
מערכות שלטון יאלצו להכניס שינוי מהותי בדרך ההתייחסות לאנשים שבחרו אותם, אחרת יתעצם גל המחאה וישטוף אותם ההמון הזועם.
ומערכת היחסים של היחיד עם הטבע תיאלץ להתעורר מחדש, כך שייזכר האדם מהיכן בא, מי באמת ילד אותו ומי היא ההוויה שנותנת לו בחסד רב, כל נשימה, כל הנאה מטעם אוכל, כל לגימה ממים צוננים וכל קרן שמש מחייה.
וכדי להתעורר לכך, אנשים יקרים, עלינו להסכים לכאוב את סגור הלב ואז להסכים לאפשר לו להיפתח מחדש אל הטבע ואל בני האדם.
שנים רבות שסגדנו לאלוהים שבשמיים וקדחנו באדמה כדי לנצל אותה, ועכשיו ההבנה הזו גם כן תתהפך, עד שנבין שהאדמה אלוהית וקדושה בדיוק כמו הכוכבים הבלתי נראים להם סגדנו.
אלוהים נמצאת בכל מקום, דבר וזמן, ואחת ההשתקפויות היפות של האלוהות הינה אמא אדמה, אדמת הארץ היפייפה שקוראת לנו עכשיו יותר מתמיד להתחבר אליה ולאהוב אותה.
אנשים יקרים, אנשי אמת, אהבה ואור אמיצים,
אל פחד מהעומד לקרות, אך נזדרז בעבודתנו ובהכנותינו לקראתו.
כפי שאורח אהוב עומד להגיע לביתנו, תוך כדי שאנו מזדרזים לפרוש את המפה הלבנה על השולחן ולהכין את האוכל שהוא אוהב, כך נכין עצמנו לשינוי הבא, כשליבנו בהתרגשות ומנצלים אנו כל רגע יקר בכדי להניח את אבני היסוד של העולם החדש אותו ניצור יחד.
אהבה לכל
חסרי צורה ומלאי אהבה :-)
נכתב בהשראה ע"י אילן אביב
ilan.neworld@gmail.com
הזמנה
לקראת סוף חודש אוקטובר נפתחת סדנת תקשור בת 3 ימים, בה ניתן ללמוד את עקרונות התקשור וההתחברות,
ולהיות יחד בהשראה מרגשת תוך כדי קבלת תשובות והכוונה ומתן תשובות והבהרות לאנשים אחרים.
בואו להתחבר ללב ולהקשיב למה שמעבר למילים.
הסדנה מתקיימת בתאריכים 27-29 באוקטובר
מוזמנים לפנות אלינו לפרטים נוספים :
שירלי בטלפון : 052-4474636
פרטים נוספים על הסדנה וקטעי וידיאו תוכלו למצוא בלינק המצורף:
http://www.neworld.org.il/event/event.asp?event_id=1042
הרשמה מוקדמת בהנחה עד ה - 13.10.11
שנה טובה באהבה
צוות עולם חדש
שירלי, אילן, הדס ודקל
אילן אביב - תלמיד ומורה כמו כולנו
מקור המאמר: www.Articles.co.il - מאמרים לשימוש חופשי
|
כלים שימושיים למאמר: |



