בסוף חודש ספטמבר התקיים הכנס השלישי של קידום אתרים במנועי חיפוש ושיווק ברשת האינטרנט, כאשר השתתפו בו עוסקים רבים מן התחום וגם מתחומים משיקים.
מהם הנושאים שדנו באותו הכנס ?
היה זה בעיקר קידום אתרים בעידן רשתות חברתיות, תוך מתן דגש על עקרונות קידום אתרים בעידן פנדה וכמובן ממשק משתמש שמהווה חלק בלתי נפרד מן התהליך.
בוא וננסה להבין את שלושת המרכיבים תוך פירוקם לגורמים:
קידום אתרים בעידן רשתות חברתיות – ללא ספק שגוגל וגם מנועי חיפוש אחרים החלו ללתת משקל רב של פעילות מפעילי האתר המקודם מחוץ לו במדיה חברתית לסוגיה, כאשר העיקרון מבוסס על שיתוף של אחרים בנעשה באתר ובמידה וקיימת תנועה לאתר בעקבות אותם השיתופים, אשר מעוררת עניין אצל מבקריו בחומרים שבאתר, הרי האתר בהחלט ראוי לדירוג מתאים לו על פני המתחרים ואולי גם מתחתיהם – הכל תלוי מאיכות העבודה המבוצעת בשטח.
מתן דגש על עקרונות קידום אתרים בעידן הפנדה – לא, לא מדובר כאן על דוב חמוד מסיפורי ילדותינו, אלא על שינויים בצורת הדירוג של גוגל, כאשר לפני העדכון זה, קישורים רבים שהושגו עד כה בכמויות עצומות מאתרים חיצוניים עזרו להתברג די גבוה בתוצאות חיפוש, גם בזירות תחרותיות, כעת לקישןרים אלה אין כל משקל לחיובי לאתר המקודם ואף יכולים להזיק לו.
ממשק משתמש – הנושא תמיד היה חשוב ביותר וחלק בלתי נפרד מן התחום של שיווק באינטרנט, כאשר לאחרונה רבים הפנימו זאת והחלו לשנות אתרים קיימים בהתאם לדרישות חדשות.
גולשי האינטרנט הפכו עם הזמן לגולשים מנוסים, כאשר מחנה משותף לכולם – קבלת מידע מיידי ובמידה וזה לא המצב, יעזבו אתרכם לטובת מתחרים ובמידה ומתחרה התכונן לבואם, הרי יהפוך לקונה תוך פרק זמן קצר ובמידה וזה מה שקורה בפועל באתר המתחרה, הרי ראוי האתר להיות מדורג גבו בתוצאות חיפוש, לכן כאן ניתן לזהות קשר הדוק בין חווית גלישה, דירוג מתאים ובעקבות כך תנועה ערה באתר.
מקור המאמר: www.Articles.co.il - מאמרים לשימוש חופשי
|
כלים שימושיים למאמר: |



