דף הבית  >>  אמנות  >>  אמנות וחינוך הרשם | התחבר

קסמים 

מאת    [ 25/07/2011 ] [ נצפה 401 פעמים ]
articles.co.il
   

   
Loading


קסמים.
איך מתבצעים הקסמים והאם מתרחשים ניסים?
מהו נס?
נס נחשב לתופעה שנעשית על ידי ישות כלשהי, ישות שאינה נמצאת ושאינה שייכת לממד או לעולם שבו אנחנו נמצאים, שבאה לעזור, להעניש, או לשלוח אלינו מסר כלשהו מהעולם שבו היא נמצאת, לדעת המאמינים.
כשמזכירים ניסים, מתכוונים המאמינים לתופעות שהן על טבעיות, שקשורות לעולם הדתי, ניסים שמבוצעים על ידי האלוהים על פי הדתות, או שהניסים מבוצעים על ידי האלים או אחר, לדעת המאמינים.
לדעת המאמינים ניסים שקרו בעבר, ואולי גם כיום, הם ההוכחה לעצם קיומה של ישות אלוהית או של אלים או ישות כלשהי אחרת.
כלומר, האמונה היא שנס, זוהי תופעה שמתורגמת ונחשבת כמשהו שהוא על טבעי, שנעשה על ידי איזשהו כוח עליון.
אבל, אמונה היא אינה הבנה.
למה ?
כיוון שרמת המודעות של המין האנושי, בשלב זה של תהליך החקירה, הלמידה וההתפתחות האבולוציונית, לא אפשרת לנו להבין את עצמנו באופן הברור, כלומר את זהותנו האמיתית, ולכן היכולת שלנו לתרגם את המציאות האמיתית שבה אנחנו נמצאים ושבה אנחנו חיים, נעשית באופן שגוי.
תהליך ההתפתחות האבולוציונית שלנו, מאפשר לנו להבין באופן הדרגתי את היכולת האישית הקיימת בנו מבחינה תודעתית.
אבל, כיוון שברמת המודעות שלנו כחברה, אז וגם כיום, אין הסברים לרוב התופעות שנחשבות כניסים, אז אינסטינקטיבית בגלל חוסר ההבנה לאותם האירועים שלהם אין לאיש המאמין הסבר, המחשבה היא שהניסים נעשים על ידי כוח עליון כלשהו.
אבל אין כזה דבר תופעה או תופעות שהן על טבעיות, כלומר ניסים.
כל התופעות הם טבעיות, אך האירועים לא מובנים.
לכן ההתייחסות היא, שהתופעות והאירועים הם מעשה קסמים, אם הם נעשו בעבר, בהווה או שיעשו בעתיד, אם המעשה נעשה במודע או שהוא נעשה שלא במודע.
אומנם ישנם אירועים בטבע שאינם קשורים למעשה קוסמות, אבל גם אירועים אלו הם אינם ניסים, אלא תופעות טבע שעלינו להבין למה הם קרו או מה הסיבה להם.
במידה ורוצים להבין איך נעשים הקסמים על ידי קוסמים, מה שהאנשים המאמינים חושבים שאלו הם ניסים, רצוי קודם כל להבין בכמה נושאים אשר קשורים ליכולות שלנו, ואני לא מתכוון לקסמים שנעשים באמצעות זריזות ידיים או טריקים למיניהם.
לכן, חשוב להבין בעיקר בנושאים הבאים:
ממה מורכב בן האנוש? שפת הטלפתיה, היפנוזה, ועוד.
ממה מורכב בן האנוש ?
בן האנוש מורכב מהתודעה והגוף הפיזי.
התודעה היא מי שאנחנו.
בעת התרחשות תופעת המוות התודעה משתחררת ועוזבת את הגוף הפיזי המת.
הגוף הפיזי הוא רובוט ביולוגי, אשר נבנה בתהליך החקירה, הלמידה וההתפתחות האבולוציונית שעברנו עד היום, ותפקידו לשמש לתודעה כהשתקפות למודעות עצמית ונצחיות בתהליך החיים.
מהי טלפתיה ?
טלפתיה היא שפה.
שפת הטלפתיה מאפשרת את התקשורת בין בני האנוש, שנעשית באמצעות שדר אנרגטי, שמשודר וגם נקלט באמצעות התודעה, וזוהי השפה האמיתית שלנו, ולא כמו שהיא נעשית כיום באמצעות שפת הדיבור והכתיבה.
תקשורת באמצעות שפת הטלפתיה, מתרחשת ללא כל התערבות של השדרים שמשדר וקולט הגוף הפיזי, כמו למשל, ראיה, שמיעה, קול, דיבור, מגע, ריח, טעם ועוד.
מהי היפנוזה ?
היפנוזה זהו מצב שבו אנחנו מבחינה תודעתית, יכולים להפנט, ובכך מתאפשר למהפנט להשתמש, לשלוט, באחר למטרה מסוימת, אם זה מבחינה רפואית ואם זה למטרת בידור.
אנשים שראו ו/או חוו קסם עברו חוויה שהתרחשה בתודעתם, כלומר הם קלטו שדר אנרגטי שהם קלטו מתודעתו של המשדר שגרם להם לחוויה שחוו, כלומר מהמהפנט.
מהם קסמים ?
קסם טלפתי הוא שדר אנרגטי, שמשודר מתודעתו של הקוסם לתודעתו של הצופה.
שדר טלפתי זה הוא שדר דמיוני, ולכן הוא נחשב כקסם.
קסם זהו אירוע, אשר לא  קרה במציאות האמיתית, אלא בדמיוננו בלבד, ולכן זוהי מציאות שהיא אינה אמיתית, אלא אשליה, והכוונה כפי שציינתי לא לקסמים שנעשים באמצעות זריזות ידיים או טריקים למיניהם שגם הם יוצרים אשליה.
ישנם קסמים שאנשים ראו דרך מסכי הטלוויזיה, מה שגרם להם לחשוב שהדבר הוא אמיתי, אבל גם המצלמות הם אמצעי שקולט אנרגיה מהסביבה, ואמצעי תקשורתי זה קולט גם שדר אנרגטי שמשודר מתודעתו של הקוסם, מה שגורם לצופה לחשוב שהאירוע התרחש באמת.
כלומר, השדר האנרגטי ששודר מתודעתו של הקוסם, כשדר דמיוני, נקלט גם אצל האנשים שסביבו, וגם במצלמות המצלמות, מה שמתעתע וגורם לאנשים לחשוב שזה קרה באמת, מה שלא קרה באמת, אלא בדמיון.
אפשרות נוספת היא היכולת של הקוסם לשדר באופן טלפתי מכל מקום לכל אחד ואחת מאיתנו, ללא קשר לזמן, מרחק ומהירות.
קוסם הוא אומן, והקסמים שהוא יוצר הם האומנות שלו, אבל הקסמים הם אשליה והם לא אמיתיים, ולכן הקוסם וגם האנשים שמרצונם החופשי מכניסים את עצמם לעולם האשליות, מתנתקים מהאני העצמי שלהם, מזהותם האמיתית, ומהמציאות האמיתית לעולם הדמיון, ואת זה לא רצוי ולא בריא לעשות, כיוון שרצוי שנהיה תמיד מחוברים לעצמנו, לזהותנו האמיתית, ולמציאות האמיתית.
דמיון זה לא המציאות האמיתית.
מסקנה:
נס הוא תרגום שגוי של האיש המאמין.
נס נובע מכך שהאיש המאמין אינו מודע לזהותו האמיתית, לכן היכולת שלו לתרגם את המציאות האמיתית שבה הוא חי ושבה הוא נמצא נעשית באופן שגוי.
נס נחשב כמשהו שהוא על טבעי, לדעתם של המאמינים שנעשה על ידי כוח עליון כלשהו.
כמובן, שכל אחד ואמונתו, אבל אמונה היא אינה הבנה.
אין דבר כזה ניסים במציאות האמיתית, כל התופעות הן טבעיות, רק רצוי לחקור וללמוד ולהבין אותם, ורצוי שלא להאמין.
מעשי קוסמות שנעשים על ידי קוסמים.
הקסם הטלפתי נובע בתודעתו, כתוצר אומנותי דמיוני של הקוסם, ומשודר באמצעות שפת הטלפתיה, כשדר אנרגטי שנקלט בתודעתם של קהל הצופים, ובמצלמות שמצלמות ומקליטות את השדר.
במופע משתמש הקוסם גם בהפנוט לשם ביצוע מעשה הקוסמות.  
סיכום:
ניסים וקסמים מתייחסים לאירועים ולתופעות מסוימות שהתרחשו בעולמנו, ומתורגמים באופן שונה אצל כל אחד ואחת.
אבל, יש מציאות אמיתית אחת.
כשיש מציאות אמיתית אחת, יש פתרון אמיתי לכל אירוע ולכל תופעה.
המסר הוא, שאין אירוע או תופעה שהם על טבעי.
כל האירועים וכל התופעות הם טבעיים, רק רצוי להבין אותם, ולהבין איך הם נעשים.
המסר במאמר:  
נס, נחשב לאירוע שהוא על טבעי, לדעת המאמינים.
קסם, נחשב לאירוע טבעי, לדעת המבינים.
אבל, חשוב להבין שדמיון זה לא המציאות האמיתית.
קסם בא לתעתע בצופה, כלומר זה לא אמיתי, זה שקר.
לכן, רצוי להבין מהו קסם ולא להאמין בניסים, לדעתי.
יוסי קרמר מייעץ ומכוון למודעות עצמית והתפתחות אישית.
לבלוג שלי  http://blog.tapuz.co.il/yosikramer
טלפון  048224276.

ייעוץ למודעות עצמית, בריאות, רגשות, יחסים, זוגיות, גוף האדם, נפש האדם, מדע, פילוסופיה, אבולוציה, היקום, רוחניות, דת.יוסי קרמר מייעץ ומכוון למודעות עצמית והתפתחות אישית.לבלוג שלי  blog.tapuz.co.il/yosikramer   טלפון  048224276

מקור המאמר: www.Articles.co.il - מאמרים לשימוש חופשי

כלים שימושיים למאמר:
 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

תגיות של המאמר: קסמים, ניסים, הופעות, מופע, ניסים, על טבעי, אחיזת עיניים, אשליה, שקר, טריקים, זריזות ידים,

תגובות למאמר:

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי APA:
    קרמר, יוסי. (25/07/2011).  קסמים. [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים.
    נדלה בתאריך:25/05/12 מ:http://www.articles.co.il/article.php?id=118146

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי MLA:
    קרמר, יוסי. "קסמים" . [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים. 25/07/2011
    נדלה בתאריך:25/05/12 מ:http://www.articles.co.il/article.php?id=118146

  • הרשם כעת לרשימת התפוצה!
    קבל דיוור אוטומטי של מאמרים חדשים בנושאי אמנות
    דואר אלקטרוני:

     מאמרים אחרונים בקטגוריה אמנות וחינוך
       תתפלאו, גם זה עשוי מקרמיקה!
       חינוך לאומנות - כאסטרטגיה להתפתחות קוגנטיבית אצל ילדים צעירים
       דם ואש ותמרות עשן - ואמנות
       אומנות וגינה דווקא הולכים טוב ביחד
       אומנות חברה וקהילה - ביקור בתערוכה
       טיפים לבחירת מתנות לגן ילדים
       מתנות מקוריות לילדי הגן
       איך להתאים תמונה לבית ?
       פיתוח קול
       אפקטים לשיפור ההדפסה
       911ארגנטינה-ביקורת-בועז גאון-תיאטרון חיפה
       ציורי שמן למשרד
       908תז רשלצ-ביקורת-רומאו ויוליה-קונצרט באופרה
       907אנסמבל סולני תא-קונצרט גאלה לציון עשור
       מעוניין לעצב ולקשט את הבית שלך בטפט? האם חשבת על טפט תמונה? אם כן, מאמר זה וחברת מעודד צבעים הינם בדיוק בשבילך!


     מאמרים נצפים ביותר בקטגוריה אמנות וחינוך
       סיגל-ביקורת-מחזמר משירי אריס סאן-יורם לוינשטיין
       יציקות חול
       מעגל הגיר הקווקזי-ביקורת-ברכט-הקאמרי
       לילה לא שקט-ביקורת-שירי שלמה ארצי-תיאטרון הקאמרי
       קן הקוקיה-ביקורת-הצגה בתיאטרון באר שבע
       גישה ייחודית לחינוך באומנות בבית ספר יסודי באמצעות תוכנית העשרה
       בטון מחוזק לפיסול ואומנות
       רביזור-ביקורת-גוגול-תיאטרון גשר
       קומה פרימה-ביקורת-שירים איטלקיים-האופרה תא
       מוזיאון ישראל-פתיחה מחודשת לאחר שיפוץ והוספות
       איה אאוץ אווה-ביקורת-תיאטרון שלנו
       צריבה אומנותית על זכוכית
       משמעות הקעקוע
       מוסיקה ישראלית
       מאויב לאוהב-ביקורת-עפי עגנון-גילי שנית-ת ערבי עברי יפו

    מאמרים

    ©2012 כל הזכויות שמורות

    מורנו'ס - שיווק באינטרנט

    אודותינו
    שאלות נפוצות
    יצירת קשר
    יתרונות לכותבי מאמרים
    מדיניות פרטיות
    רשימת כותבים
    כותבים מומחים
    עלינו בעיתונות
    מאמרים חדשים
    פרסם אצלנו
    לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
    כניסה למערכת
    יתרונות לכותבי מאמרים
    תנאי השירות
    הנחיות עריכה
    לבעלי אתרים:



    מדיה חברתית:
    חלון מאמרים לאתרך
    תנאי שימוש במאמרים
    ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS

    מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב
    טיולים בארץ | רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב | ספא בצפון | עורך דין פלילי | מדים, בגדי עבודה