דף הבית  >>  רוחניות  >>  מאגיה ומיסטיקה הרשם | התחבר

הרצאות בנושא רוחניות ומיסטיקה 

מאת    [ 09/03/2011 ] [ נצפה 1565 פעמים ]
articles.co.il
   

   
Loading


דמותו של השוטה היא אחת הדמויות המייצגות ביותר את מהות כלפי הטארות. דמותו של השוטה מגלמת למעשה את הסיבה שבעקבותיה הגענו לעולם הזה ואת המקום שאליו אנו רוצים להגיע. קלף זה מייצג למעשה את ההארה ואת הדרגה הסופית בהתפתחות שלנו כישויות רוחניות. הקלף של השוטה נמצא באותו המקום שאליו הוא מעוניין להביא אותנו. קלף זה מלמד אותנו להגיע לשלמות אך נראה כי זהו יעד בלתי ניתן להשגה משום שאת המקום העילאי הזה לא ניתן להבין בפועל.


 דמותו של השוטה היא לא מוחשית ואי אפשר למדוד אותה או לגעת בה, זהו רעיון ותו לא,  והאמצעי היחיד להגעה לאותו יעד נסתר הוא היכרות עם כל שאר קלפי הטארות.  כשנעבור את כל השיעורים שאנחנו צריכים לעבור בכדי להגיע אל השוטה ונבין מה מלמדים אותנו הקלפים השונים בחבילה, רק אז נוכל להבין את המהות האמיתית של השוטה. הקלפים השונים מייצגים שיעורים שונים, חלק מהם מתקשרים בתפיסה של המציאות הממשית, חלקם מייצגים את תהפיסה של הצד הרוחני שבנו.


השוטה הוא החופש


 בשביל שנוכל בכל מקרה לתפוס את המהות האמיתית של השוטה אפשר להגדיר את קלף זה כקלף שעוסק בחופש. השוטה הוא חופשי ואין דבר שמגביל אותו. אף אחד לא מרצה לו ואומר לו מה לעשות. לא המסגרת החברתית, לא החוק ולא מחוייבות כלשהי. המגבלה היחידה שלו היא הגוף הפיזי שלו שזוהי מגבלה זמנית מאחר והוא על סף תהום. צעד זה מסתמן כבלתי שפוי על פניו, אך זהו למעשה השלב הגבוה ביותר של התפתחות מאחר ובכדי להגיע להארה מלאה עליו לאבד את גופו. השוטה הוא הקלף הראשון במסע לחיפוש ההארה, אך במקביל זהו גם הקלף האחרון. זהו קלף שמתחיל הכל, באמצעותו מי שמחפש חודר בפעם הראשונה אל רבדי החופש ומתנתק מהנורמה הרגילה שלו ולומד מה הוא רוצה באמת ומה אמיתי ונכון.


קשה מאוד להבין את מעשיו של השוטה עצמו אבל הוא יודע מה נכון בעבורו ומה הוא רוצה לעשות בדיוק. על פניו נראה השוטה כעומד לקפוץ מעל צוק ולבצע החלטה טיפשית אך בפועל אנו יודעים שהבנו אותו לא נכון וזה מחבר אותנו למצב שבו אנחנו עשינו משהו שלא היה מקובל בחברה והרגשנו כשוטים. החופש הוא אחד מהדברים החשובים ביותר בחיינו וכשאנו בוחרים את הבחירה הנכונה אנו צועדים עוד צעד לעבר החופש. אך תמיד כשנבחר בחופש נבחר גם במהלך שנוגד את נורמות החברה. החברה תנסה למנוע את השינוי אך מתפקידנו הוא לעמוד על שלנו ולהמשיך לצעוד אל עבר החופש.


מרכז המרצים מציע הרצאות מרתקות בתחום הרוחניות והמיסטיקה. מרצה מומלצת בתחום היא אורית פז אשר הנה מרצה ומנחה מצליחה בתחום המודעות העצמית, תוך כדי התמקדות במשברי חיים ובהתפתחות אישית.
 

המאמר בחסות במת המרצים

מקור המאמר: www.Articles.co.il - מאמרים לשימוש חופשי

כלים שימושיים למאמר:
 פרסם את המאמר   הדפס את המאמר   שלח לחבר   קישור ישיר למאמר   פניה לכותב המאמר   דווח מאמר בעייתי 

תגיות של המאמר: טארות, קלפים, הרצאות

תגובות למאמר:

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי APA:
    - SEO Israel, קידום אתרים. (09/03/2011).  הרצאות בנושא רוחניות ומיסטיקה. [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים.
    נדלה בתאריך:22/05/12 מ:http://www.articles.co.il/article.php?id=102841

  • ציטוט אקדמי של המאמר לפי כללי MLA:
    - SEO Israel, קידום אתרים. "הרצאות בנושא רוחניות ומיסטיקה" . [גרסה אלקטרונית]. אתר מאמרים. 09/03/2011
    נדלה בתאריך:22/05/12 מ:http://www.articles.co.il/article.php?id=102841

  • הרשם כעת לרשימת התפוצה!
    קבל דיוור אוטומטי של מאמרים חדשים
    בנושאי רוחניות
    דואר אלקטרוני:

     מאמרים אחרונים מאת קידום אתרים - SEO Israel
       לימודי אימון אישי (קואצ'ינג) ואימון לטיפול בלקויות למידה
       תרופות סבתא לטיפול בנשירת שיער
       אנמיה בתינוקות
       מציאת משרד חקירות פרטיות
       היתרונות ברכב ליסינג
       מיסוי מקרקעין
       מה לומדים בקורס סטיילינג?
       ליסינג
       סאונות יבשות ורטובות
       לעבור פשיטת רגל בשלום
       דיני מקרקעין
       מסעדות בשר ברמת החייל
       ציירי לך שפם - איך להסיר את שיער הפנים?
       מדריך לחיפוש עבודה לחיילים משוחררים
       מדריך עבודה מועדפת



     מאמרים נצפים ביותר בקטגוריה מאגיה ומיסטיקה
       מה אומר השם שלי? סודות מכח האותיות.
       כישופים
       מה זה עין הרע? מה עושים? בדיקת עין הרע מיידית!
       חינם הורוסקופ:תחזית שבועית
       החזרת אהבה-על פי הקבלה
       עשה זאת בעצמך: תחזיר אהבתך בעצמך - אוריה לרום
       יוסף חי- עין הרע I טיפים I סגולות
       החזרת אהבה
       כישוף -החזרת אהבה
       היפנוזה כפיתרון
       המדריך השלם לבילבולי שכל
       החזרת אהבה על פי הקבלה- הסודות- לאה שירה גד
       פרשת וזאת הברכה: איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא...
       עין הרע
       פרשת חוקת: אין פרה אדומה?

    מאמרים

    ©2012 כל הזכויות שמורות

    מורנו'ס - שיווק באינטרנט

    אודותינו
    שאלות נפוצות
    יצירת קשר
    יתרונות לכותבי מאמרים
    מדיניות פרטיות
    רשימת כותבים
    כותבים מומחים
    עלינו בעיתונות
    מאמרים חדשים
    פרסם אצלנו
    לכותבי מאמרים: פתיחת חשבון חינם
    כניסה למערכת
    יתרונות לכותבי מאמרים
    תנאי השירות
    הנחיות עריכה
    לבעלי אתרים:



    מדיה חברתית:
    חלון מאמרים לאתרך
    תנאי שימוש במאמרים
    ערוצי מאמרים ב-RSS Recent articles RSS

    מאמרים בפייסבוק מאמרים בטוויטר מאמרים ביוטיוב
    טיולים בארץ | רג'ינה - מסעדה כשרה בתל אביב | ספא בצפון | עורך דין פלילי | מדים, בגדי עבודה