אימאל'ה קמטים
כיום שלא כמו בעבר נשים מתחילות בשגרת הטיפוח בגיל הרבה יותר צעיר מבעבר.
נשים מודעות לעצמן ובגילאים 30-40 הן בתהליכי שינוי או בניית הקריירה והתקדמות בה לבין זיפזופ בין הבית, המשפחה ובתקופה הזאת הן מתחילות להיות מודאגות מהקמט הראשון.
כולן מבקשות ורוצות לשמו על מראה צעיר ואנרגטי, התחושה הכללית שעוטפת אותנו היא שהעולם כולו שייך לצעירים ואנו מבקשים ולעיתים בכול מחיר להראות שיש לנו חזות צעירה.
מגיל 29 בערך מתחילים להופיע סימני גיל, קמטים ורצוי מגיל צעיר לשמור על שגרת טיפוח יומיומית, האמינו לי שזה משתלם.
למרות, שאף פעם לא מאוחר להיראות טוב, כדאי לטפל בעור הפנים ואין זמן טוב יותר מעכשיו.
אתן לכם דוגמא את עצמי.
כשעבדתי בתור מזכירה במשרד עו"ד לא הייתה לי כלל וכלל מודעות לטיפוח אישי של עור הפנים ועור הגוף ולמעט קרם לחות שהייתי משתמשת מדי פעם לא הייתי קשורה במיוחד ומבינה את החשיבות של טיפוח עור הפנים.
כשעזבתי והתחלתי ללמוד קוסמטיקה בגיל 36 וראיתי איך נשים שמטפחות את עצמן ומשקיעות בעצמן נראות מצוין, אמרתי בליבי "גם אני רוצה" והתחלתי להשתמש בתכשירי אנטי אייג'ינג המבוססים על חומצות אלפא הידרוקסיות, הן שיפרו את מראה העור שלי כבמטה קסם.
כיום כשאני מסתכלת בתמונות של עצמי מלפני התקופה שהתחלתי לטפל בעור הפנים אני בשוק, אמנם השנים שחלפו מאז הותירו בי אותות מסוימים בעקבות הגיל, קמטים קטנים, אבל העור שלי עדיין לגילי נראה מצוין, הוא שומר על מרקם חלק, התבהר מעט עם השנים ושימוש בחומרים פעילים וזה אחלה, בקיצור נשים אומרות לי שאני צעירה יותר לגילי ואני בת 48 בעוד שבוע וזה כייף לשמוע בכול יום ויום.
כמה עצות לכן הנשים ברוח טובה, האמת שאני לא משתמשת בכול העצות המצוינות כאן, אבל מה שתיישמו מביניהן יהיה טוב עבורכן, בכלל אני מאמינה שעושים שינויים בחיים בצעדים קטנים ומדודים בסוף קורה שינוי גדול.
חשוב ביותר ניקוי בוקר וערב של העור עם תכשיר המתאים לסוג העור.
פעם פעמיים בשבוע לישון עם מסכת הזנה או לחות עשירה.
הימנעו מעישון ומחשיפה בשמש .
פילינג פעמיים בשבוע מסיר את התאים ומחייה את העור.
להשתמש בקרם עיניים מגיל צעיר, מצמצם קמטים באזור עדין ורגיש זה.
כשמופיעים קמטים להשתמש בתכשירי אנטי אייג'ינג כמו חומצות אלפא הידרוקסיות, סרומים ועוד...
להקפיד לשתות הרבה גם בחורף.
ולסיום, אני רוצה להגיד לכן בנות יקרות שאנו מודעות ונראות הרבה יותר טוב ורבות מהלקוחות שלי חושבות כמוני, מהאמהות שלנו.
בעבר, נשים בנות חמישים היו נראות כמו סבתות ממש מבוגרות, עם הרבה קמטים, תסתכלו בתצלומים של האמהות ותבינו, וכיום אישה בגילאי 40-50 נראית הרבה יותר צעירה, יש לה שאיפות, שינויי קריירה באמצע החיים, לימודים והמון רצון למצות את החיים ואת הפוטנציאל הענק שיש לכל אחת ואחת מכן.
לחייכן הנשים, שתגשימו כל מטרה וחלום שלכן ואל תתנו לשום קמט להפריע לכן בדרך למעלה.
יהודית מורי, קוסמטיקאית רפואית בשיטת ד"ר דב קליין, מסירה שיער בשיטת האינפרא אדום-תוצאות מטיפול ראשון, מעסה רפואית מוסמכת ורפלקסולוגית. מומחית לטיפול בכאב, מ"מור קליניק" קליניקה לקוסמטיקה רפואית, הסרת שיער באינפרא אדום, רפואה אלטרנטיבית ושיזוף בהתזה בראשל"צ. במרכז מיגוון טיפולי יופי וגוף לנשים באוירה הוליסטית.052-8705343 www.morclinic.com
מקור המאמר: www.Articles.co.il - מאמרים לשימוש חופשי
|
כלים שימושיים למאמר: |



